Tara Wilson

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Hoe maak ik de data van mijn bedrijf overzichtelijker?

door | jun 22, 2022 | Uncategorized | 0 Reacties

Hoe maak ik de data van mijn bedrijf overzichtelijker?

Als bedrijf zijnde ben je in bezit van ontelbaar veel data zonder dat je het doorhebt. Data is ook een ontzettend breed begrip. Data is alles dat bekend is, alles dat je weet. Waardevolle informatie die je kan opslaan. Vaak is dit data over klanten, aankopen, e-mails en nog veel meer gegevens. Veel organisaties vinden het lastig om deze data op te slaan op een efficiënte manier. Daarnaast kan het ontzettend lastig zijn om dit op een overzichtelijke manier te doen. Gelukkig zijn er meerdere manieren om dit goed aan te pakken. Je kunt bijvoorbeeld zelf bestanden maken waarin je je data op een passende manier weergeeft, maar je kunt ook gebruik maken van platforms zoals FME Tensing.

 

Zelf aan de slag gaan

Ondanks dat het een hele klus is, is het niet onmogelijk om zelf aan de slag te gaan met je data. In dit proces moet je goed kunnen analyseren en sorteren van jouw bestaande data. Je maakt bestanden, ook wel databases genoemd, in programma’s zoals Excel of SPSS. Deze programma’s hebben ook handige functies om het op bepaalde manieren te visualiseren, mocht het nodig zijn. Denk hierbij aan tabellen, diagrammen en grafieken. Dit is iets wat je dus zelf kunt uitvoeren, maar programma’s zoals ArcGIS expert kunnen hierbij ook helpen. Het voordeel aan het zelf doen is natuurlijk dat het je geld scheelt. Wel kun je er een hele poos mee bezig zijn, dus zorg dat je voldoende tijd hebt!

 

Platforms gebruiken

Zoals eerder toegelicht zijn er dus meerdere tools die handig zijn bij het weergeven en presenteren van jouw data. Voor het integreren is FME Tensing een goed voorbeeld, maar voor het duidelijk in kaart brengen kun je beter hulp zoeken bij platforms zoals ArcGIS expert. Deze platforms besparen jou een heleboel tijd. Je hoeft namelijk niets zelf te coderen. Specialisten op het gebied van grote data helpen jou om op een effectieve en snelle manier aan de slag te gaan. Het scheelt je dus wel tijd, maar je moet natuurlijk wel geld betalen. Verdiep je dus vooraf goed in programma’s zoals ArcGIS expert en FME Tensing. Op basis hiervan kun je een weloverwogen beslissing nemen in het verwerken en presenteren van jouw belangrijke data! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
Powered by addy