SEA

Zoekmachine Adverteren

Laat ons voor alles zorgen

De perfecte website voor uw bedrijf

Wij bouwen een compleet nieuwe website die naadloos aansluit op uw bedrijf. Vervolgens passen we SEO toe en bouwen marketing toepassingen toe zodat u ook nog eens goed vindbaar bent in zoekmachines.

Zoekmachine Adverteren

Bij Bouwen op Online Succes zijn er altijd op gefocust om uw website bovenaan in de zoekresultaten te krijgen. De kick om een website vanaf scratch op te bouwen en er voor te zorgen dat deze bovenaan in de zoekresultaten van de zoekmachines terecht komt en daar  blijft is groot. Door met samen te werken met Bouwen op Online succes, kiest u ervoor om meer klanten te genereren vanuit uw campagne of website. Ons team is gespecialiseerd in diverse takken van SEA en helpen u om bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines te komen.

 

Onze voordelen van SEA?

  • Doelstelling en strategie voor uw website
  • Direct resultaat en meer verkeer naar uw website
  • Houd de kosten in de hand.

UX Design

Voor de perfecte gebruikerservaring maken wij een modern ontwerp.

SEO

Voor een klant vriendelijke website passen we seo toe.

Digital Marketing

Om klanten te werven zetten we online marketing in.

Merk

Maak van uw bedrijf een groot en sterk merk.

SEA

Online adverteren in zoekmachines of social-media.

Social Media

Bedrijfsprofielen bouwen voor uw klanten op social-media.

Wat is SEA?

Search Engine Advertising is het, tegen betaling, online adverteren in de zoekmachines. De advertentie wordt vertoond als een zoekmachinegebruiker een zoekopdracht invoert waarin een woord of woordgroep voorkomt, die aan de advertentie is gekoppeld. Deze betaalde advertenties herkent u aan de “Adv.” of “Advertentie”. Wij helpen u om het juiste budget te bepalen en de juiste woorden en woordgroepen te gebruiken. Volledig gepersonaliseerd op uw bedrijf!

Search Engine Advertising biedt direct resultaat, we bekijken wat het budget zal zijn en helpen u met de beste campagnes zodat uw website snel bovenin de zoekresultaten wordt weergegeven.

Bij Search Engine Advertising kunnen verschillende doelstellingen worden onderscheiden. Zo kunt u zoveel mogelijk vertoningen generen, zoveel mogelijk clicks beogen of zo veel mogelijk conversies realiseren. Een conversie is bijvoorbeeld een aanmelding, aankoop of een informatieaanvraag. Iedere website heeft zijn eigen doelstelling en iedere doelstelling heeft zijn eigen strategie. In het eerste gesprek dat u met Mannen werk heeft, bespreken we wat u wilt realiseren voor uw website.

Wij van Mannen werk zijn ‘Google Premium Partner’ en zijn ‘Google Ads Certified’. Dit betekent dat we uw campagnes op de juiste manier interpreteren, beheersen en optimaliseren.

 

Waar helpt SEA in de customer journey?

Zoekmachine adverteren is op verschillende momenten van het beslissingsproces relevant. Als ervaren SEA Specialist kunt u bij ons terecht voor goed advies. Bovendien zorgt een combinatie met andere specialismes zoals SEO of display advertising ervoor dat je over de hele breedte van de customer journey zichtbaar bent bij de doelgroep.

De precieze invulling van de SEA-strategie hangt dus af van je doelstellingen. Om een online marketing strategie overzichtelijk te maken, maken wij gebruik van het See-Think-Do-Care-model.

Laat ons voor alles zorgen

Ons proces voor het bouwen van uw website

Strategie

Design

Development

Optimaliseren

Strategy

Iedere website heeft zijn eigen strategie nodig.

Met de door u gegeven informatie gaan wij aan de slag met het bouwen van een passende website voor uw bedrijf.

Design

In deze fase gaan we het design van uw website bepalen en opbouwen.

Het design word bepaald aan de hand van de door u gegeven informatie, logo’s en kleuren. Wij bouwen een website dat naadloos aansluit op uw bedrijf.

Development

Om de website in de juiste verhoudingen te krijgen passen we codes voor een perfect werkende website

Door de juiste codes als CCS, PHP of HTML toe te passen creëren we een perfecte website dat goed past bij uw bedrijf.

Optimaliseren

Nu de website klaar is zullen wij deze gaan voorzien van SEO.

Door de pagina’s de juiste beschrijvingen mee te geven zullen potentiële klanten u ook kunnen vinden

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
Powered by addy