SEA

Zoekmachine adverteren

Nam at augue non risus interdum suscipit at a sapien. Nunc lobortis egestas massa sit amet bibendum.

David Wilcox

Founder

Contact

Doddendaal 62 
1082XW Amsterdam

020 2157 020

info@bouwenoponlinesucces.nl

SEA

Zoekmachine Adverteren

Bij Bouwen op Online Succes zijn er altijd op gefocust om uw website bovenaan in de zoekresultaten te krijgen. De kick om een website vanaf scratch op te bouwen en er voor te zorgen dat deze bovenaan in de zoekresultaten van de zoekmachines terecht komt en daar  blijft is groot. Door met samen te werken met Bouwen op Online succes, kiest u ervoor om meer klanten te genereren vanuit uw campagne of website. Ons team is gespecialiseerd in diverse takken van SEA en helpen u om bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines te komen.

 

Onze voordelen van SEA?

  • Doelstelling en strategie voor uw website
  • Direct resultaat en meer verkeer naar uw website
  • Houd de kosten in de hand.

Wat is SEA?

Search Engine Advertising is het, tegen betaling, online adverteren in de zoekmachines. De advertentie wordt vertoond als een zoekmachinegebruiker een zoekopdracht invoert waarin een woord of woordgroep voorkomt, die aan de advertentie is gekoppeld. Deze betaalde advertenties herkent u aan de “Adv.” of “Advertentie”. Wij helpen u om het juiste budget te bepalen en de juiste woorden en woordgroepen te gebruiken. Volledig gepersonaliseerd op uw bedrijf!

Search Engine Advertising biedt direct resultaat, we bekijken wat het budget zal zijn en helpen u met de beste campagnes zodat uw website snel bovenin de zoekresultaten wordt weergegeven.

Bij Search Engine Advertising kunnen verschillende doelstellingen worden onderscheiden. Zo kunt u zoveel mogelijk vertoningen generen, zoveel mogelijk clicks beogen of zo veel mogelijk conversies realiseren. Een conversie is bijvoorbeeld een aanmelding, aankoop of een informatieaanvraag. Iedere website heeft zijn eigen doelstelling en iedere doelstelling heeft zijn eigen strategie. In het eerste gesprek dat u met Mannen werk heeft, bespreken we wat u wilt realiseren voor uw website.

Wij van Mannen werk zijn ‘Google Premium Partner’ en zijn ‘Google Ads Certified’. Dit betekent dat we uw campagnes op de juiste manier interpreteren, beheersen en optimaliseren.

 

Waar helpt SEA in de customer journey?

Zoekmachine adverteren is op verschillende momenten van het beslissingsproces relevant. Als ervaren SEA Specialist kunt u bij ons terecht voor goed advies. Bovendien zorgt een combinatie met andere specialismes zoals SEO of display advertising ervoor dat je over de hele breedte van de customer journey zichtbaar bent bij de doelgroep.

De precieze invulling van de SEA-strategie hangt dus af van je doelstellingen. Om een online marketing strategie overzichtelijk te maken, maken wij gebruik van het See-Think-Do-Care-model.

Start nu het gesprek

Ons kantoor

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Bel ons

020 - 2157 020

Stuur een e-mai

info@bouwenoponlinesucces.nl

Michael Bos

Bedrijfsadviseur

020 - 21 57 020