SEO

Linkbuilding

Nam at augue non risus interdum suscipit at a sapien. Nunc lobortis egestas massa sit amet bibendum.

David Wilcox

Founder

Contact

4953 Vine Street
San Diego, CA 92465

815.555.5555

info@mycompany.com

SEO

Linkbuilding Uitbesteden

Linkbuilding is een van de belangrijkste onderdeel van zoekmachine-optimalisatie (SEO). De kans dat uw website direct in de top van de zoekmachines verschijnt bij het zoeken op een zoekterm is nahiel als er geen kwalitatieve links van andere websites naar uw site verwijzen. Linkbuilding is erg arbeidsintensief en is eigenlijk nooit klaar. Waar haalt u goede links vandaan die ook nog eens relevant zijn? Daarom adviseren Bouwen op Online Succes deze vorm van SEO aan ons uit te besteden. Onze expert beschikken over een netwerk van tal loze website en online partners waar wij deze ruil wel tot stand kunnen laten komen. 

 

Voordelen uitbesteden van linkbuilding bij Bouwen op Online Succes

  • Wij vragen kwalitatieve en relevante links voor u aan bij al onze online partners of gaan opzoek naar nieuwe relevante links.
  • Wij zorgen dat de links een correcte linknaam meekrijgen bij deze partners
  • Wij controleren de kwaliteit en waarde van de links die naar uw site verwijzen

Wat houdt linkbuilding in?

Wanneer iemand een zoekopdracht intikt in bijvoorbeeld Google moet Google bepalen welke websites hij laat zien. Aan de hand van een ingenieus algoritme dat steeds wordt bijgeschaafd, maakt Google per zoekopdracht een rangorde. De website waarvan Google denkt dat deze het relevantst is, wordt bovenaan getoond. De een na beste site komt op plek twee, et cetera. Een van de belangrijkste factoren die meespeelt bij het vaststellen van deze volgorde, zijn externe links.

Google ziet een link van een andere website naar uw website eigenlijk als een stem voor uw site. Iemand anders vindt het namelijk de moeite waard om uw site te vermelden. Dit had deze site nooit gedaan als hij vond dat uw site waardeloos was.

Kwalitatieve en relevante links

Het heeft voor uw SEO-activiteiten echter weinig zin om zomaar wat links van willekeurige andere sites te regelen. Het moeten natuurlijk wel relevante links zijn. Bijvoorbeeld vanaf websites of vanuit artikelen die een vergelijkbaar onderwerp bespreken. Ook weegt het zwaarder als bijvoorbeeld een grote nieuwssite naar u zou verwijzen in een relevant nieuwsartikel dan als de net gelanceerde website van uw buurjongen die ook nog eens over een totaal ander onderwerp gaat, een link naar uw site bevat.

Wat is link earning?

Waar het vroeger makkelijker was om hier en daar wat links bij elkaar te sprokkelen, hecht Google tegenwoordig meer waarde aan link earning. Letterlijk betekent dit ‘links verdienen’. Dit houdt in dat de links die naar uw site verwijzen op een natuurlijke manier zijn verworven omdat deze sites vinden dat u dit verdient.

Wanneer u uw linkbuilding wilt uitbesteden, is het daarom belangrijk om een partij te kiezen die voor kwaliteit boven kwantiteit gaat. U wilt namelijk niet dat uw website door Google wordt bestraft omdat er een hele berg links van foute websites naar uw site verwijzen.

 

Waarom uw linkbuilding uitbesteden?

  • Wij vragen kwalitatieve en relevante links voor u aan bij al onze online partners of gaan opzoek naar nieuwe relevante links.
  • Wij zorgen dat de links een correcte linknaam meekrijgen bij deze partners
  • Wij controleren de kwaliteit en waarde van de links die naar uw site verwijzen

Start nu het gesprek

Ons kantoor

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Bel ons

020 - 2157 020

Stuur een e-mai

info@bouwenoponlinesucces.nl

Michael Bos

Bedrijfsadviseur

020 - 21 57 020