Website laten maken

Web Design

Laat ons voor alles zorgen

De perfecte website voor uw bedrijf

Wij bouwen een compleet nieuwe website die naadloos aansluit op uw bedrijf. Vervolgens passen we SEO toe en bouwen marketing toepassingen toe zodat u ook nog eens goed vindbaar bent in zoekmachines.

Website laten maken

Bij Bouwen op Online Succes zijn we er in gespecialiseerd om effectieve bedrijfswebsite te bouwen die scoren in zoekmachines als google. Er zijn talloze bedrijven die website bouwen, maar het bouwen van een effectieve website die ook echt scoort is een vak apart.

 

Voordelen van een website bij Bouwen op Online Succes

  • Website die aansluit op uw business
  • 20 jaar ervaring in webdesign
  • SEO ondersteunde website voor een goede toekomst online
  • Altijd de nieuwste technologie in je website

UX Design

Voor de perfecte gebruikerservaring maken wij een modern ontwerp.

SEO

Voor een klant vriendelijke website passen we seo toe.

Digital Marketing

Om klanten te werven zetten we online marketing in.

Merk

Maak van uw bedrijf een groot en sterk merk.

SEA

Online adverteren in zoekmachines of social-media.

Social Media

Bedrijfsprofielen bouwen voor uw klanten op social-media.

Website laten maken! Perfect design in het WordPress CMS

Alle websites die we bij Bouwen Op online Succes maken zijn perfect vormgegeven, kunnen eenvoudig worden beheerd met de kracht van de page builder in het WordPress CMS dat we voor uw website zullen gaan gebruiken.  De website’s worden namelijk zo ingericht om klanten te helpen. Een  professionele bedrijfswebsite draagt bij aan een goede vindbare website in Google. Doordat onze website goed geoptimaliseerd zijn kun je als ondernemer niet zonder zo’n site.

Goede vindbare website is de kern van online success.

Bereik snel uw doelen met een professioneel gemaakte site van Bouwen op Online Succes. Onze specialisten helpen uw graag op weg en zetten zo uw online business voor uw op.

Een website laten maken als ondernemer.

Een professionele website laten maken? Zakelijk design gemaakt in het WordPress CMS ? Bouwen op Online Succes is de WordPress specialist van Nederland, heeft ruim 20 jaar ervaring met het maken van een professionele WordPress website en is onderdeel van Studio Webdigi. Het maakt ons niet uit of u recent gestart bent als zzp’er of dat u eigenaar bent van een bedrijf met meer dan 100 medewerkers. Wij gaan graag voor u aan de slag met het bouwen van een goede vindbare WordPress website. Studio Webdigi maakt dus gebruik van het WordPress CMS tijdens het maken van uw bedrijfswebsite. Waarom wij WordPress gebruiken voor u website? Dit is o.a. het meest gebruiksvriendelijke platform om mee te werken dat te allen tijde kan worden uitgebreid.

Een professionele website laten maken in het beste CMS ter wereld!

Het grootste voordeel als u een WordPress wit website laten maken bij Studio Webdigi is dat de website technisch geoptimaliseerd word voor Google. Goede vindbare websites kunnen makkelijkers worden doorlopen door google hierdoor wordt de content op jouw website goed geïndexeerd door zoekmachines als Google met dus het voordeel dat u website makkelijk gevonden zal worden en relevant is voor google. Daarnaast ondersteund ons CMS je met verschillende technische functionaliteiten waarmee we de vindbaarheid van u WordPress website nog meer zullen verbeteren. Zo heeft elke pagina een SEO-functie om titel en korte omschrijving mee te geven. Ook controleert deze tool of alles goed staat ingesteld voor een trefwoord waarop u gevonden wilt worden. Direct goed van start. Kies voor de kennis van Studio Webdigi. Meer uit uw website halen? Overweeg gebruik te maken van Content marketing voor meer zoekvolume naar je website.

Laat ons voor alles zorgen

Ons proces voor het bouwen van uw website

Strategie

Design

Development

Optimaliseren

Strategy

Iedere website heeft zijn eigen strategie nodig.

Met de door u gegeven informatie gaan wij aan de slag met het bouwen van een passende website voor uw bedrijf.

Design

In deze fase gaan we het design van uw website bepalen en opbouwen.

Het design word bepaald aan de hand van de door u gegeven informatie, logo’s en kleuren. Wij bouwen een website dat naadloos aansluit op uw bedrijf.

Development

Om de website in de juiste verhoudingen te krijgen passen we codes voor een perfect werkende website

Door de juiste codes als CCS, PHP of HTML toe te passen creëren we een perfecte website dat goed past bij uw bedrijf.

Optimaliseren

Nu de website klaar is zullen wij deze gaan voorzien van SEO.

Door de pagina’s de juiste beschrijvingen mee te geven zullen potentiële klanten u ook kunnen vinden

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
Powered by addy