SEO

Zoekmachine optimalisatie

Laat ons voor alles zorgen

De perfecte website voor uw bedrijf

Wij bouwen een compleet nieuwe website die naadloos aansluit op uw bedrijf. Vervolgens passen we SEO toe en bouwen marketing toepassingen toe zodat u ook nog eens goed vindbaar bent in zoekmachines.

Zoekmachine optimaliseren

Bij Bouwen op Online Succes zijn we er altijd op gericht om uw bedrijfswebsite bovenaan in de zoekmachines te krijgen. Het geeft ons de ultime Kick om uw website vanaf het begin op te bouwen en er vervolgens voor te zorgen dat deze bovenaan in de zoekmachines terecht komt en daar ook blijft. Door samen te werken met Bouwen op Online Succes, kiest u er ook voor om meer klanten te genereren. Ons team is gespecialiseerd op diverse aspecten van SEA en helpen u daarin mee bovenaan in de zoekmachines te komen.

 

De voordelen van SEO

  • Verbetert de kwaliteit van uw website.
  • Gratis klikken van relevante bezoekers.
  • Inzetbaar voor iedere website of webshop.

UX Design

Voor de perfecte gebruikerservaring maken wij een modern ontwerp.

SEO

Voor een klant vriendelijke website passen we seo toe.

Digital Marketing

Om klanten te werven zetten we online marketing in.

Merk

Maak van uw bedrijf een groot en sterk merk.

SEA

Online adverteren in zoekmachines of social-media.

Social Media

Bedrijfsprofielen bouwen voor uw klanten op social-media.

Wat is SEO?

Search Engine Optimization in het Nederlands Zoekmachine optimalisatie genoemd, is een verzameling van technische aspecten om uw website te verbeteren. Met deze technieken verbeten we uw website of webshop door deze te optimaliseren en te verbeteren voor de vindbaarheid in de zoekmachines als Google. Zoekmachines zoals Google kennen waarde toe aan iedere verbetering binnen uw website of webshop. Hoe meer uw van deze punten scoort hoe beter uw website gerankt zal worden in de zoekmachine

Omdat iedere klant een andere doelen heeft, is iedere SEO campagne maatwerk.

Stap 1 Techniek

Een juiste invulling en technieken van uw website vormt een sterke fundering voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. Google is voortdurend in beweging hierdoor  volgen technische ontwikkelingen elkaar zeer vlot op, onze SEO specialisten houden dit voortdurend in de gaten om daar in mee te groeien. Met een gedege analyse op uw website brengen alle bevindingen in kaart en sturen we u een overzichtelijk adviesrapport uit. Met dit adviesrapport in de hand, wordt uw bedrijfswebsite in één keer goed geoptimaliseerd door onze webdesigners.

Stap 2 Content

Een uniek geschreven tekst op je website vormt een goede basis voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. SEO technieken volgen elkaar in rap tempo op. Onze SEO experts houden deze continu in de gaten. We laten een professionele analyse los op uw website en brengen over de bevindingen een SEO adviesrapport uit. Met dit SEO adviesrapport in de hand, wordt uw website in één keer goed geoptimaliseerd door onze SEO Specialist.

Stap 3  Autoriteit

De autotiteit ook wel het werven van relevante links op externe websites die verwijzen naar uw website onder een zoekterm. Hierdoor groeit de website in waarde van de domein er word deze sterkte waardoor je een hogere positie zal krijgen in zoekmachines. Linkbuilding is een erg arbeidsintensief proces wat eigenlijk nooit af is. Onze linkbuildingsspecialist onderzoeken graag de kwaliteit en meerwaarde van de links die op dit moment naar je pagina linken.

Laat ons voor alles zorgen

Ons proces voor het bouwen van uw website

Strategie

Design

Development

Optimaliseren

Strategy

Iedere website heeft zijn eigen strategie nodig.

Met de door u gegeven informatie gaan wij aan de slag met het bouwen van een passende website voor uw bedrijf.

Design

In deze fase gaan we het design van uw website bepalen en opbouwen.

Het design word bepaald aan de hand van de door u gegeven informatie, logo’s en kleuren. Wij bouwen een website dat naadloos aansluit op uw bedrijf.

Development

Om de website in de juiste verhoudingen te krijgen passen we codes voor een perfect werkende website

Door de juiste codes als CCS, PHP of HTML toe te passen creëren we een perfecte website dat goed past bij uw bedrijf.

Optimaliseren

Nu de website klaar is zullen wij deze gaan voorzien van SEO.

Door de pagina’s de juiste beschrijvingen mee te geven zullen potentiële klanten u ook kunnen vinden

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
Powered by addy