Online Adverteren

Google Ads

Nam at augue non risus interdum suscipit at a sapien. Nunc lobortis egestas massa sit amet bibendum.

David Wilcox

Founder

Contact

4953 Vine Street
San Diego, CA 92465

815.555.5555

info@mycompany.com

Online Adverteren

Google Ads

Wanneer de website klaar is wilt u natuurlijk dan deze website goed gevonden wordt door potentiële klanten. De vraag is hoe krijgt u dat nu voor elkaar. Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel eenvoudig. Door te adverteren bereik je snel je doelgroep. Google Ads is de perfecte manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij deze potentiële doelgroep. Bij Bouwen op Online Succes zijn we er in gespecialiseerd in het opzetten en vooral te optimaliseren van zoekcampagnes. Het bied ons een echte kick om Google Search advertentiecampagne steeds weer te verbeteren door de inzichten die we uit de campagne krijgen.  

 

De voordelen van Google Ads

  • In no-time verkeer op uw website
  • Snel inzicht in de resultaten
  • Ruim 90% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine
  • Meer en meer mensen klikken vaker op advertenties in zoekmachines
  • Controle over de kosten voor het adverteren

Wat doet Google Ads precies?

Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is als ware de naam voor een online tool waarin Google-campagnes opgezet en beheerd kan worden. In de marketing term word Google ads ook vaan Google Search Advertising in het Nederland Google zoekadvertnetie genoemd. SEA is een vorm van zoekmachine adverteren.

Met Google Ads kun je doelgroepen targeten die specifiek op zoek zijn naar producten of diensten die u kunt bieden.

Waar het bij zoekmachine optimalisatie (SEO) al snel enige kan duren voordat u de effecten begint te merken, kunt u met het adverteren via Google vele malen sneller resultaten behalen. Bijvoorbeeld wanneer een persoon een zoekopdracht plaatst naar een bepaald product of dienst als die van u is de kans erom groot dat deze zoeker dit via het platform van Google doet. Wanneer zij een zoekopdracht in voeren met woorden die uw advertentie bevatten is de kans aannemelijk dat Google uw zoekadvertentie zal vertonen. Met uw advertentie vertelt u de zoeken waarom juist uw product of dienst zo uniek is. Op deze wijze probeert u uw potentiële klant te overtuigen door te klikken naar uw website.

Betalen per klik PPC / CPC oftewel de advertentiekosten

Bij Google ads betaalt u per klik een klein bedrag voor het door verwijzen van de advertentie naar uw website. Dit heet Pay Per Click (PPC). De maximale kosten die u bereid bent te betalen voor een klik (de CPC) bepaalt u zelf. Bij Bouwen op Online Succes zorgen we ervoor dat uw advertenties alleen worden getoond wanneer uw producten of sdienst relevant zijn voor de zoeker. Zo voorkomen we dat het Google Ads-budget wordt uitgegeven aan klikken van bezoekers die op zoek zijn naar een totaal ander product.

Gezien de online wereld in rap tempo door gaat en de concurrenten nooit stilstaan, analyseren wij de data die wij via deze campagne verzamelen. Welke advertenties hebben een hoge klikfrequentie (CTR) en welke zoekwoorden leveren daarbij de meeste conversies voor u op? Al deze gegevens zullen vervolgens wij gebruiken om uw zoekcampagne stap voor stap verder te optimaliseren. 

 

Waarom uw Google Ads uitbesteden?

  • Een open en eerlijke aanpak
  • Ruim 15 jaar ervaring in online marketing
  • Een op maat gemaakt marketingplan voor uw bedrijf
  • Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Start nu het gesprek

Ons kantoor

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Bel ons

020 - 2157 020

Stuur een e-mai

info@bouwenoponlinesucces.nl

Michael Bos

Bedrijfsadviseur

020 - 21 57 020