Online Adverteren

Facebook Adveteren

Nam at augue non risus interdum suscipit at a sapien. Nunc lobortis egestas massa sit amet bibendum.

David Wilcox

Founder

Contact

4953 Vine Street
San Diego, CA 92465

815.555.5555

info@mycompany.com

Online Adverteren

Facebook Adverteren

Ook Facebook blijft het in Nederland een erg populair sociale netwerk. Met ruim 12 miljoen gebruikers in 2020 is facebook een erg aantrekkelijk platform om te adverteren. Door een bedrijfspagina aan te maken of een eigen groep in te richten bereik je snel duizenden potentiële klanten voor je website.

Facebook heeft Whatsapp overgenomen en ook daar zal een advertentie mogelijkheid in gaan komen. Naast de vele mogelijkheden tot het aanroepen van een specifieke doelgroep, kun je de Facebookadvertenties ook gebruiken voor verschillende doelstellingen.

 

Denk daarbij aan 

  • Het creëren van naamsbekendheid (brand awareness)
  • Meer bezoekers naar uw website 
  • Leads genereren voor uw producten of diensten
  • Een specifieke kortingsactie promoten
  • Betrokkenheid (engagement) creëren
  • Volgers en/of likes verzamelen

Wat is Facebook Ads?

Facebook Ads kunt u vergelijken met Google Ads, is als ware de naam voor een online tool waarin Facebook-campagnes opgezet en beheerd kan worden. Deze form van adverteren is erg populair geworden en zien deze tak ook steeds meer groeien.

Met FacebookAds kun je doelgroepen adverteren binnen een specifieke groep

Waar het bij zoekmachine optimalisatie (SEO) al snel enige tijd kan duren voordat u de effecten begint te merken, kunt u met het adverteren op Facenook vele malen sneller resultaten behalen. Bijvoorbeeld wanneer een persoon een zoekopdracht plaatst naar een bepaald product of dienst op facebook is de kans erom groot dat deze zoeker op uw bedrijfspagina terecht komt. Wanneer zij een zoekopdracht in voeren met woorden die uw facebook advertentie bevatten is de kans aannemelijk dat facebook uw advertentie zal vertonen aan deze bezoeker. Met uw advertentie vertelt u de zoeken waarom juist uw product of dienst zo uniek is. Op deze wijze probeert u uw potentiële klant te overtuigen door te klikken naar uw website.

Betalen per klik PPC / CPC oftewel de advertentiekosten

Bij Facebook adverteren betaalt u per klik een klein bedrag voor het door verwijzen van de advertentie naar uw bedrijfsprofiel. Dit heet net als. bij Google Ads Pay Per Click (PPC). De maximale kosten die u bereid bent te betalen voor een klik (de CPC) bepaalt u zelf maar is extreem goedkoper dan op Google. Bij Bouwen op Online Succes zorgen we ervoor dat uw advertenties alleen worden getoond wanneer uw producten of dienst relevant zijn voor de bezoekers van Facebook. Zo voorkomen we dat het Ads-budget wordt uitgegeven aan klikken van bezoekers die op zoek zijn naar een totaal ander product.

 

Waarom uw Facebook Advertentie uitbesteden?

  • Een open en eerlijke aanpak
  • Ruim 15 jaar ervaring in online marketing
  • Een op maat gemaakt marketingplan voor uw bedrijf
  • Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Start nu het gesprek

Ons kantoor

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Bel ons

020 - 2157 020

Stuur een e-mai

info@bouwenoponlinesucces.nl

Michael Bos

Bedrijfsadviseur

020 - 21 57 020