Bouwen op Online Succes

Over ons bedrijf

Ons verhaal

Hoe wij zijn begonnen

Als jongen van 12 begon ik met het ontwerpen van visitekaartjes, Flyers, logo’s en divers anders druk werk. Ik kom me hier echt helemaal in verliezen. Dit vond ik zo leuk dat ik me hierin verder ben gaan verdiepen en zo ben ik begonnen met het bouwen van mijn eerste website. Dit gaf me zo’n kick dat ik met in de loop der jaren steeds verder ben gaan ontwikkelen om zo het perfecte platform te kunnen gaan bouwen. Inmiddels 450 website verder die ik voor verschillende bedrijven heb mogen maken zijn we naar het bouwen ons gaan ontwikkelen in de online marketing. Na het afronden van me Middenstand en marketing diploma’s ben ik stapsgewijs me meer gaan verdiepen in de online marketing. Na wat cursussen te volgen heb ik met mogen promoveren tot een echte google partner. In middels is deze tak van sport met niet meer vreemd en heb ik al mooie doelen mogen behalen voor verschillende bedrijven. 

10+

Medewerkers
600+
Business
50.000+
Leads
1.500+
Reviews

Start vandaag

Innovatieve ideeën voor een innovatieve toekomst

Vervolg verhaal

Daag jij me uit

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een mooie onderneming met echte online gekkies. Samen maken we er een sport van om iedere klant in de top van google te krijgen Wij houden van echte uitdagingen en gaan er geen uit de weg. Daag jij ons uit voor een volgende opdracht.

Kom met ons in gesprek

Maak een vrijblijvende afspraak om te zien of wij dat team zijn dat u zoekt dat starten we graag met het bouwen aan uw online business.

Online marketing doelen

Ons team beschik over alle kennis als het gaat om online marketing. Van SEO tot SEA weten we vrijwel alle nieuwe facetten om uw bedrijf te verbeteren online. Zoekmachines als google zijn voortdurend in beweging en wij bewegen daar in mee om te zorgen dat u altijd van de beste server kunt genieten.

Website maken

Wanneer uw website niet geschikt is bouwen een compleet nieuwe website om er voor te zorgen dat u wel de juiste positie’s in de online marketing kunt behalen. Wij bouwen een moderne professionele website waar uw klanten van zullen houden.

Ons Team

Wij zijn er helemaal klaar voor

Adam Wilcox

Adam Wilcox

Founder

Ananya Noble

Ananya Noble

Consultant

Mason Johnson

Mason Johnson

Strategy

Esther Davidson

Esther Davidson

Marketing

Start nu het gesprek

Ons kantoor

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Bel ons

020 - 2157 020

Stuur een e-mai

info@bouwenoponlinesucces.nl

Michael Bos

Bedrijfsadviseur

020 - 21 57 020