marketing oplossingen waar je als ondernemer blij van wordt

Online Adverteren 

Maak een afspraak

Kom met ons in contact 

Bel NU

020 2157 020

Wat wij doen

Samen werken aan de toekomst van jouw bedrijf

Met de marketing expertise van Bouwen op Online Succes zorgen wij ervoor dat je elke keer in de top van de zoekmachine te vinden bent. Als Jong bedrijf zoek je effectiviteit en grotere bedrijven zoeken efficiëntie. En dat is exact wat Bouwen op Online Succes u bied. Samen werken aan de toekomst van je bedrijf en laten we deze groeien. Bij Bouwen op Online Succes specialiseren we je bedrijfscampagne op basis van een hechte samenwerking aan de hand van jouw wensen.

Google Ads

Wanneer u wenst dat uw website goed vindbaar is voor potentiële klanten kunt u kiezen om te adverteren binnen google. Google Ads is daarvoor de uitgewezen manier om snel effectief bovenaan in de zoekresultaten van de zoekmachine te komen. Met Google Ads brengt u snel uw bedrijf onder de aandacht bij de juiste mensen en behaald u snel resultaat. Bij Bouwen op Online Succes zijn we gespecialiseerd in het opzetten van deze advertentie campagnes. 

 

Google Shopping

Wanneer u producten aan bied in uw website dan is Google Shopping een effectieve manier om deze snel onder de aandacht te brengen bij uw potentiële klanten. Waarschijnlijk heeft u deze vorm van adverteren wel al eens gezien, de productafbeeldingen bovenaan de zoekresultaten in Google. Deze Google Shopping-advertenties zijn de ideale manier om uw webshop onder de aandacht te brengen bij uw potentiële klanten.

Instagram Adverteren

Waarschijnlijk volgt u dit al een tijdje en merkt u dat Instagram op dit moment het snelst groeiende sociale netwerk binnen Nederland is. Door de 35% groei in 2020 t.o.v. 2019 heeft Instagram op dit moment  ruim 5,9 miljoen gebruikers in Nederland. Het dagelijks gebruik van instagram waaronder de app waar mensen foto’s en video’s delen, neemt onder Nederlanders en bedrijven nog steeds toe.*

Dit bied mogelijkheden om te adverteren op Instagram? Omdat Instagram onderdeel is van Facebook heeft het dezelfde mogelijkheden om uw advertenties doelgericht te tonen. 

Facebook Adverteren

Ook Facebook blijft het in Nederland een erg populair sociale netwerk. Met ruim 12 miljoen gebruikers in 2020 is facebook een erg aantrekkelijk platform om te adverteren. Door een bedrijfspagina aan te maken of een eigen groep in te richten bereik je snel duizenden potentiële klanten voor je website. Facebook heeft Whatsapp overgenomen en ook daar zal een advertentie mogelijkheid in gaan komen. Naast de vele mogelijkheden tot het aanroepen van een specifieke doelgroep, kun je de Facebookadvertenties ook gebruiken voor verschillende doelstellingen.

LinkedIn Adverteren

Op LinkedIn kun je voor andere doeleinde goede bedrijfsadvertenties maken. Waar het bij  Facebook of Instagram met name gaat om het delen van interesses gaat het bij LinkedIn met name om zakelijke advertentie van bedrijf naar bedrijf. Voor B2B kan LinkedIn een uitstekende platform zijn voor je bedrijf. Richt uw bedrijf zich meer op de B2B-markt dan op de consumentenmarkt, dan is LinkedIn voor u de uitkomst.