marketing oplossingen waar je als ondernemer blij van wordt

Waar wij goed in zijn

Maak een afspraak

Kom met ons in contact 

Bel NU

020 2157 020

Wat wij doen

Samen werken aan de toekomst van jouw bedrijf

Met de marketing expertise van Bouwen op Online Succes zorgen wij ervoor dat je elke keer in de top van de zoekmachine te vinden bent. Als Jong bedrijf zoek je effectiviteit en grotere bedrijven zoeken efficiëntie. En dat is exact wat Bouwen op Online Succes u bied. Samen werken aan de toekomst van je bedrijf en laten we deze groeien. Bij Bouwen op Online Succes specialiseren we je bedrijfscampagne op basis van een hechte samenwerking aan de hand van jouw wensen.

Zoekwoorden onderzoek

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) draait bij voorkeur om gedege content: dit zijn onder andere de teksten op uw website. De website zal nooit bovenaan in de zoekmachines terecht komen wanneer u geen relevante informatie bied over uw producten of diensten. Maar hoe weet u welke zoektermen uw potentiële klanten gebruiken om u te vinden? Zoekwoorden onderzoek is  bij uitstek dé manier om hier achter te komen hoe uw doelgroep online naar uw services of producten zoekt. Bouwen op Online Succes helpt bedrijven graag op gang met deze SEO- en contentstrategie door een professionele zoekwoordanalyse voor u uit te voeren. 

SEO concurrentie analyse

Wanneer u de vindbaarheid van uw website wilt gaan verhogen maar niet weet waar u moet beginnen kunnen wij u uitstekend helpen? Bij zoekmachine-optimalisatie Ook wel SEO genoemd draait het altijd om de juiste zoektermen: Dit zijn bijvoorbeeld combinaties van woorden die uw potentiële klanten gebruiken om producten of services die u aanbiedt te vinden. Het heeft echter geen nut om in het wild te gaan optimaliseren op zoektermen waarvan de kanzen extreem klein zijn om op een eerste positie te komen in bijvoorbeel een zoekmachine als google. Het is daarom verstandiger te starten met een concurrentieanalyse. Bij Bouwen op Online Succes helpen we bedrijven graag met het uitvoeren van een uitgebreid SEO benchmark onderzoek waarbij wij uw concurrenten in kaart brengen.

Een juiste SEO techniek

Waar het veel al fout gaat bij zoekmachine-optimalisatie (SEO) is dat niet alleen uw content en linkbuilding belangrijk zijn. Ook de opbouw van uw website door de juiste technische invulling van uw vormt een stevig fundament voor een goede vindbaarheid in zoekmachines als google.

Bouwen op Online Succes helpt bedrijven graag met het verbeteren van de website. Door een professionele analyse en een adviesrapport weten onze webdesigner uw website in één keer goed te optimaliseren.

SEA zoekmachine advertenteren 

Bij Bouwen op Online Succes zijn we er altijd op gericht om uw bedrijfswebsite bovenaan in de zoekmachines te krijgen. Het geeft ons de ultime Kick om uw website vanaf het begin op te bouwen en er vervolgens voor te zorgen dat deze bovenaan in de zoekmachines terecht komt en daar ook blijft. Door samen te werken met Bouwen op Online Succes, kiest u er ook voor om meer klanten te genereren. Ons team is gespecialiseerd op diverse aspecten van SEA en helpen u daarin mee bovenaan in de zoekmachines te komen.

Linkbuilding

Linkbuilding is als laatste een belangrijk onderdeel van zoekmachine-optimalisatie. Met linkbuilding maken we onderwerpen binnen uw website sterker door deze te linken met relevante websites. De kans dat uw website bovenaan in de zoekmachines verschijnt voor relevante zoekopdrachten is erg klein als er geen kwalitatieve links van andere websites naar uw site verwijzen. Door uw linkbuilding uit te besteden aan Bouwen op Online Succes weet u zeker dat uw website pagina op relevante website’s geplaatst zal worden.