SEO

Zoekmachine Optimaliseren

Onze website was niet vindbaar. Door dit bedrijf is onze website naar de 3e positie in google gestegen en hebben we meer klanten

Airco installeren

Contact

Doddendaal 62
1082XW Amsterdam

020 21557 020

SEO

Zoekmachine optimaliseren

Bij Bouwen op Online Succes zijn we er altijd op gericht om uw bedrijfswebsite bovenaan in de zoekmachines te krijgen. Het geeft ons de ultime Kick om uw website vanaf het begin op te bouwen en er vervolgens voor te zorgen dat deze bovenaan in de zoekmachines terecht komt en daar ook blijft. Door samen te werken met Bouwen op Online Succes, kiest u er ook voor om meer klanten te genereren. Ons team is gespecialiseerd op diverse aspecten van SEA en helpen u daarin mee bovenaan in de zoekmachines te komen.

De voordelen van SEO

  • Verbetert de kwaliteit van uw website.
  • Gratis klikken van relevante bezoekers.
  • Inzetbaar voor iedere website of webshop.

Wat is SEO?

Search Engine Optimization in het Nederlands Zoekmachine optimalisatie genoemd, is een verzameling van technische aspecten om uw website te verbeteren. Met deze technieken verbeten we uw website of webshop door deze te optimaliseren en te verbeteren voor de vindbaarheid in de zoekmachines als Google. Zoekmachines zoals Google kennen waarde toe aan iedere verbetering binnen uw website of webshop. Hoe meer uw van deze punten scoort hoe beter uw website gerankt zal worden in de zoekmachine

Omdat iedere klant een andere doelen heeft, is iedere SEO campagne maatwerk.

Stap 1 Techniek

Een juiste invulling en technieken van uw website vormt een sterke fundering voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. Google is voortdurend in beweging hierdoor  volgen technische ontwikkelingen elkaar zeer vlot op, onze SEO specialisten houden dit voortdurend in de gaten om daar in mee te groeien. Met een gedege analyse op uw website brengen alle bevindingen in kaart en sturen we u een overzichtelijk adviesrapport uit. Met dit adviesrapport in de hand, wordt uw bedrijfswebsite in één keer goed geoptimaliseerd door onze webdesigners.

Stap 2 Content

Een uniek geschreven tekst op je website vormt een goede basis voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. SEO technieken volgen elkaar in rap tempo op. Onze SEO experts houden deze continu in de gaten. We laten een professionele analyse los op uw website en brengen over de bevindingen een SEO adviesrapport uit. Met dit SEO adviesrapport in de hand, wordt uw website in één keer goed geoptimaliseerd door onze SEO Specialist.

Stap 3  Autoriteit

De autotiteit ook wel het werven van relevante links op externe websites die verwijzen naar uw website onder een zoekterm. Hierdoor groeit de website in waarde van de domein er word deze sterkte waardoor je een hogere positie zal krijgen in zoekmachines. Linkbuilding is een erg arbeidsintensief proces wat eigenlijk nooit af is. Onze linkbuildingsspecialist onderzoeken graag de kwaliteit en meerwaarde van de links die op dit moment naar je pagina linken.

Start nu het gesprek

Ons kantoor

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Bel ons

020 - 2157 020

Stuur een e-mai

info@bouwenoponlinesucces.nl

Michael Bos

Bedrijfsadviseur

020 - 21 57 020