SEO

Techniek

Nam at augue non risus interdum suscipit at a sapien. Nunc lobortis egestas massa sit amet bibendum.

David Wilcox

Founder

Contact

Doddendaal 62 
1082XW Amsterdam

020 2157 020

info@bouwenoponlinesucces.nl

SEO

Techniek

De meeste mensen weten vaak niet dat bij zoekmachine-optimalisatie alleen content en autoriteit belangrijk zijn, maar ook de techniek van je website en je SEO strategie. Een goede basis in de code, SEO en  invulling van uw website vormt een stevig fundering voor een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Bij Bouwen op Online Succes helpt bedrijven graag met het verbeteren van de website. Met een onderbouwde SEO analyse stellen wij een adviesrapport op, zodat onze webdesigners deze website in één keer goed kunnen optimaliseren.

De voordelen van een goede SEO Techniek

 • Snelle laadtijden van uw website
 • Responsieve design voor mobiel vriendelijke website
 • Leesbare code zodat zoekmachines uw website goed kunnen lezen
 • Altijd een website die voldoet aan de recente technieken.
 • Duidelijk adviesrapport voor een gedege strategie

 

 

VOORDELEN VAN EEN JUISTE SEO STRATEGIE

 • Langer termijn strategieën
 • Verdien geld terug met een juiste strategie
 • 24/7 Uw campagnes monitoren

Wat houdt website optimalisatie in voor uw SEO 

De backend (achterzijde) van een website bestaat uit een reeks aan codes. Misschien heeft u in de loop der jaren veel aan de voorkant van uw website gewerkt, ook wel het designenen van uw website. Eveneens belangrijk om ook af en toe de code in de backend na te lopen en op te schonen. Teveel niet werkende codes zorgt voor een hogere laattijd dat simpelweg te voorkomen is door dit te verwijderen. 

Deze techniek achter uw website noemen we on-site SEO, wat dit inhoud is dat u het aanbrengen van verbeteringen vaak zelf in de hand hebt.

Bij het optimaliseren van een website voor SEO is het van groot belang dat uw code zo schoon en veilig mogelijk is. Denken aan punten om uw website te draaien op een veilige hosting en domein met https ondersteuning,  een responsieve design voor optimale mobiel vriendelijkheid en zorg er voor dat overbodige code worden verwijdert. De laatste maar niet de minste een snelle laadtijd voor een goede gebruikers ervaring.

Responsive houdt als ware in dat uw website zich aanpast aan iedere apparaat waarop uw websitebezoeker de website bekijkt voor een zo goed mogelijke gebruikers ervaring. Zo heeft het scherm van een mobiele telefoon natuurlijk een heel andere afmeting dan het scherm van een laptop of tablet. Met een een Responsive design past de website zich aan aan een van deze apparaten.

Waarom de laadtijden een grote rol spelen

Gebruikers gemakt is een belangrijke factor binnen de SEO. Op een desktop of laptop was het altijd dat we een laadtijd accepteren van 2 sec. Mobiel accepteren we dat niet meer, uit onderzoek is gebleken dat ruim 98% al na 1 sec. weg klikt wanneer een website niet inlaad of de informatie niet kunnen vinden waar zij naar opzoek zijn.

Hoeveel geduld hebben uw bezoekers wanneer zij u een website hebt aangeklikt in zoekmachines als Google? Zijn zij bereid om secondes lang te wachten tot een pagina van een website is geladen of klikt zij weg als het te lang duurt. Laadtijden zijn dus belangrijk voor je gebruikers en hier moeten we op inspelen.

De laadtijd van websites is de afgelopen tijden steeds belangrijker geworden. Waren we vroeger nog gewend aan een trage internetverbinding, tegenwoordig zien we het liefst dat een pagina binnen 1 à 2 seconden is geladen helemaal wanneer we gebruik maken van een mobiel apparaat.

Ook zoekmachines spelen hier op in. Het gevaar van een trage laadtijd zorgt er voor dat Zoekmachines als Google deze website een lagere ranking geven in de zoekresultaten. Zoekmachines zien onder andere dat deze bezoeker niet tevreden was en terugkeerde naar de overzichtpagina in de zoekmachine om een ander zoekresultaat aan te klikken. Wanneer een bezoeker binnen enkele secondes wegklik kunnen zoekmachines dit meten de tijd hiertussen bepaald dan hoe de ervaring is van een bezoeker op uw website. Google concludeert daaruit dat bezoekers niet heeft gevonden wat gezocht word.

Wanneer Bouwen op Online Succes uw website analyseert voor SEO-doeleinden, heeft laadtijd daarom zeker een hoge prioriteit.

 

Waarom uw SEO Techniek uitbesteden aan Bouwen op Online Succes

 • Een betrouwbare strategie opzetten dat werkt voor uw website
 • Ruim 15 jaar ervaring in online marketing en SEO
 • Een op maat gemaakt marketingplan voor uw bedrijf
 • Pas tevreden wanneer u dat ook bent

Start nu het gesprek

Ons kantoor

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Bel ons

020 - 2157 020

Stuur een e-mai

info@bouwenoponlinesucces.nl

Michael Bos

Bedrijfsadviseur

020 - 21 57 020