Advisory

Single service v1

Nam at augue non risus interdum suscipit at a sapien. Nunc lobortis egestas massa sit amet bibendum.

David Wilcox

Founder

Contact

4953 Vine Street
San Diego, CA 92465

815.555.5555

info@mycompany.com

Klanten adviseren en ontzorgen

Gedegen advies opmaat

Een verbouwen is niet iets waar ieder huishouden de nodige kennis in heeft. Het is een taak die veel van je vraagt en je de nodige stress kan geven. Waarom niet kiezen voor een goede adviseur die u bijstaat tijdens dit project. Bouwen op Online Succes helpt particuleren als bedrijven door advies te bieden over de opdracht die de klant heeft.

 

Particulieren die een verbouwingsopdracht hebben.

Heeft u een klus in huis maar kunt u deze zelf niet uitvoeren door onvoldoende kennis? Dan is bouwen op online succes de partij die u zoekt. Wij ontzorgen u volledig tijdens dit project. Wij zoeken de juiste partij voor deze opdracht en bespreken hierin met deze uitvoerende partij wat de wensen van de klant zijn.

Lead leveren aan zzp-er en bedrijven

Het leveren van lead of opdracht aan bedrijven? Wij zorgen voor opdrachten die je in jouw vakgebied zonder zorgen kan uitvoeren. Wij verzorgen alle informatie mbt de opdract die u voor onze klanten ten uitvoer zal brengen. 

Onze opdrachten variëren van Renovatiewerk tot aan nieuwbouw projecten. 

  • Het verduurzamen van uw woning met dag en geven isolatie
  • Stuc en schilderwerk
  • Vloer renovatie 
  • Electra werk
  • Keuken renovatie 
  • Badkamer renovatie
  • Airco installatie
  • Kit werkzaamheden

Voor iedere klus in en rondom uw huis of bedrijfspand hebben wij de juiste specialist voor het uitvoeren van uiteen lopende werkzaamheden. Wij beschikken over diverse partijen die deze werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Zo beschikken we over diverse ZZP-er als bedrijven die we in kunnen zetten om deze opdracht voor u te kunnen verwezenlijken. 

Een van onze adviseurs komen bij u langs bespreken uw wensen en gaan hiermee aan de slag om de juiste klussers hierbij te selecteren. U heeft ons als aanspreek punt en onze adviseurs zullen uw project van A tot Z leiden om deze tot een goed end te brengen. 

 

Get in touch

Our address

4953 Vine Street
San Diego, CA 92465

Call Us

815.555.5555

Send us a mail

info@mycomapny.com

Sarah Thompson

Business Consultant

815.555.5555