Laat uw business groeien

Services

Maak een afspraak

Kom met ons in contact 

Call us

815.555.5555

Wat wij doen

Samen werken aan de toekomst

Klanten ontzorgen tijden de verbouwing dat is ons doel. Dit met de juiste specialisten om deze klus tot een goed eind te begeleiden. 

Klanten adviseren

Wij nemen met een team aan specialisten alle zorgen uit handen. In eerste instantie komt er een gedege adviseur bij u langs om de uitvoerende opdracht en de daarbij behorende mogelijkheden met u te bestreken. Samen komen u met deze adviseur tot een compleet plaate voor een opdracht.

Opdracht verkopen

Wanner de adviseur er met de klant is uit gekomen en de wensen kenbaar zijn gemaakt zullen wij de klant een voorstel doen. Vervolgen zoeken wij hier de juiste specialist bij die de opdracht tot uitvoering brengt. wanneer er 15% van de overeenkomst is voldaan zal de datum geplant worden voor deze opdracht.

Opdracht plannen

Na de aanbetaling van 15% is er een datum geplant voor de uitvoering van de opdracht. Hierin kunnen we nog wijzigingen in aanbrengen indien gewenst of wanneer andere werkzaamheden uitlopen. Klant zal volledig ontzorgt worden in deze opdracht 

Project bergeleiding

Onze adviseurs zullen het gehele traject van uw opdracht begeleiden zodat u hier geen omkijken naar heeft en deze in de juiste banen worden geleid bij onze monteurs. Het voordeel hierin is dat ook de monteurs 1 aanspreek punt hebben m.b.t.deze opdracht. Hierdoor kunnen er geen fouten meer gemaakt worden.

Uitvoering van de opracht

Wanneer de datum van de uitvoering van het project nadert zal onze adviseur nog eenmaal contact met u opnemen. Wanneer de opdracht is uitgevoerd zal deze adviseur nog eens contact opnemen om te kijken of alles na wens is verlopen. Wanner u niet tevreden bent zullen wij hierin direct oplossingen bieden om tot het juiste eind resultaat te gaan komen.